Profilvatten med eget tryck samt reklamvatten med eget tryck

Profilvatten med eget tryck samt reklamvatten med eget tryck. Stilla och kolsyrat vatten, Söderåsens naturliga mineralvatten till priset av vanligt källvatten. Vi trycker nu din egen design på etiketten. Företagslogga, personliga budskap som födelsedag, student, dop, bröllop m.m. Bara fantasin sätter stopp. Dessutom får du ett väldigt högkvalitativt naturligt mineralvatten godkänt enligt livsemdelsverkets normer. Omtyckt av många.

All produktion sker i Hofors som ligger i Norrland med ett av världens bästa vatten. Söderåsens är den första naturliga mineralvattenkälla i Sverige som godkänts av både Livsmedelsverket och EU. Alla PET-flaskor produceras med återvunnen PET och är anslutna till det svenska Retursystemet för pant. I dagsläget kan vi leverera 0,5 liters PET flaskor i början av 2021 kommer vi även att kunna erbjuda 0,33 liters PET-flaskor i en snygg designflaska båda som still och kolsyrat vatten med eget tryck.

Vi strävar inte efter att vara störst utan att du ska få den bästa kvalitén på ert vatten och profilering.

Låt ditt profilvatten med eget tryck göra jobbet på mässan, eventet och i din dagliga marknadsföring i fikarummet.
Vi hjälper dig att nå bästa resultat.

Gratis etikettlayout och snabb leverans

Vi erbjuder Profilvatten med eget tryck samt reklamvatten med eget tryck. Perfekt som give-away till mässan eventet eller i fikarummet. Vi designar ert reklamvatten med eget tryck helt gratis. Skicka in er logotyp och eventuellt önskemål så återkommer vi med designförslag som ni godkänner. Vi kan leverera nästa dag om så önskas.

Kontakta Pierre eller Bernt för mer info, offert och order. Se kontaktinfo nedan.

Rigmor Stevensson

Tel: +46 (0)760 25 86 40

Mail: rigmor@soderasens.se

Bernt

Bernt Melin

Tel: +46 (0)70 332 77 71

Mail: bernt@soderasens.se